Viikonlopun pyörteissä valmistui muutama nahkainen laukku. Ensimmäinen työstön kohde oli salkku toilet-tarvikkeille. Ohjeen bongasin Miniaturas lehdestä nro 152. Materiaaliksi löysin komerosta printtikokeilun Louis Vuittonin monogrammikangasta. Melko suttuinen ja liian pienikin on kankaan painotulos, mutta menköön. :P

Laukun runko on tehty pahvista. Sitten verhosin sisustan kankaalla ja liimasin paikoilleen verkko-osuuden sekä väliseinän. Seuraavaksi monogrammiprintti ja reunat huolittelin nahalla. Viimeisenä lisäsin kahvat ja "soljen".

 

Tiheikön hiirille tein astialaukun. Hiirethän pitävät picnik-retkeilystä ja särkyvät astiat on vaikea kuljettaa ilman asianmukaista salkkua. Kanteen mahtuu aterimet ja servetit. Lautasille on oma tilansa, kuten on myös juomalaseille.

Salkun runkona on tulitikkuaski. Nahka on mielestäni mukavan kulunutta, vanhat nahkahanskat uusiokäytössä. Olen jo pitkään pohtinut salkun rakentamista tulitikkuaskista. Aamulla sängyssä lojuessa yhtäkkiä sain idean, miten toteuttaa kansi. Siinä se sitten muutama tunti vierähti ja valmista tuli.