Ja häälahjaa täälläkin pykätään! :) Eli kaunis pitsilyhty on ostettuna ja maalattu valkoiseksi (alkuperäinen oli vaaleanpunainen...). Spraymaalilla saa aikaan mielenkiintoisia juttuja, kun unohtaa ravistaa purkkia! Eli taas oli vauhtia enemmän kuin laki sallii. Lyhty oli siis kertaalleen maalattu ja toista kerrosta aloin maalata seuraavana päivänä. Ihmettelin hieman maalin valumista ym. Sitten sain maaluskierroksen lyhdyn ympäri valmiiksi ja KÄÄK!!! Vanha maali oli alkanut lohkeilla, kuin parempikin krakleeraus aine.
Tovin vahinkoa tutkittuani, huomasin, että homma oli suorastaan nerokas! Nyt lyhdyssä on siellä täällä kulahtaneita kohtia, jotka todella sopivat siihen! =) Ei kerrota vahingosta hääparille (ainakaan heti). ;)

Lyhdystä tulee "hääyöhuone". Ajatus tehdä se odottamaan hääparia. Ainakin sänky tulee ja kakku, samppanjaa, hääpuku/miehen puku, morsiuskimppu, lahjoja... Sänky on jo valmiina ja kaksikin morsiuskimppua (hieman eri sävyiset). Yömyöhällä tein vielä hääpuvun, puhvihihoissa oli hieman haastetta. Lyhty kun on niin pieni, että mittakaava on 1:20.
Kakku on tehty pienen korkin päälle. Kermavaahto on Tulip-väriä, joka ei juurikaan kuumennuksesta "kuohkeutunut". Pelkäsin polttavani sen, joten taisi olla liian pieni kuumennus syynä vaahdon lattanuuteen.
Keskimmäisessä kuvassa näkyy sängyllä huntu. Tylliä ja helmistä tiaran tapainen.
Miehen puku on liimailtu kasaan. Rinnassa pieni kukkaviehe. Kovin on vaan puku mustana, ei juurikaan saa yksityiskohdista selvää.

758798.jpg

758797.jpg
758794.jpg