Kesälomalta taisi jäädä nuo viinit jonnekin alitajuntaan, että nukkikseenkin piti tehdä viiniteline. =) Ohje on kirjasta Wicker Furniture for the doll's house, kirjittanut Sheila Smith. Hätähousuna se piti toteuttaa heti kun inspiraatio iski, vaikkei ollut oikein sopivaa lankaa. Jotain äidin vanhaa ryijylankaa löytyi laatikoista ja siitä tekemään. Rautalankaa tuli loimiksi ja sekin oli liian vetelää... Mutta sain kuin sainkin valmista. Lopputulos on melko karvainen, vaikka saksilla enimpiä sojottajia poistinkin. Viinipullot on ostettu Pariisista.


WC:n lavuaari-kaappi sai myös uuden maalin pintaansa. En ollut tyytyväinen aikaisempaan vaniljan väriin. Koko kaappi lähes hävisi valkoisessa kylppärissä, mutta nyt erottuu paremmin. Ja lopputulos on ihanan kulahtanut... ;) Jostain pitäisi vielä tekaista hana tuohon.


Tässä kokonaisnäkymää nukkiksesta. Ei ole sellaista tainnut ennen ollakaan. Kuten kuvasta näkyy kesken on vielä ja paljon. Keittiö ja lastenhuone ovat täynnä remonttisälää. Mutta, kuten kyselijöille aina totean, tämän ei olekaan tarkoitus olla valmis viikossa. Uskon jopa, että kun se joskus on suurinpiirtein valmis aloitan  todennäköisesti remontin. Tämähän on sitä ajankulua.