Nyt on laatikko maalattu. Ulkopuolella tammilakka ja sisällä harmaata maalia. Lattia hieman tummempi kuin seinät. Valkoista askartelumaalia kun en ole mistään saanut, totesin tuon rautakaupan maalin ajavan saman asian. Vesiohenteiseen sai ihan mainiosti sekoitettua askartelumaaleja, eikä tarvinnut pihtailla tuon valkoisen kanssa. Lopputuloksena muovinen kananmunakenno täynnä erivärisiä harmaita... ;)
2094697.jpg

Heposen nimi on Korleoone ja tämän kesäinen varsa. Oveen tein pikkuisen kyltin josta käy ilmi nimi ja syntymäaika. Olisin tehnyt niin mielelläni vähän sukutauluakin, mutta luettavuus kärsii jo melkoisesti niin pienissä jutuissa. Ovi on tehty millin (tai kahden) vanerista ja coktailtikuista. Listat yllättäen niin kätevää bambutablettia (ja tätä materiaalia riittää vielä vuosiksi eteenpäin...). Pieni koukkukin ovesta löytyy.
Vieressä on valjaat ja suitset. Melko epämääräiseltä näyttävät tässä kuvassa. Jospa joskus vielä ehtisi kuvata jo päivänvalon aikaan, eikä puolilta öin pimeässä.
2094706.jpg

Ja sitä pikkusälää on kaiken mukavin tehdä. Löytyy heinäpaali, porkkanapussi ja vadissa on kauraa (seesamin siemeniä). Heinä joka on paalissa, on muuten lahjan saajan heinäpellosta lähtöisin! Ovi retkottaa vielä irrallaan tässä kuvassa. Pienet kuolaimet löytyy alemmasta kuvasta. Ne on väännelty rautalangasta. Jollain niitä pitäisi hieman siistiä ja ehkä vähän paksuntaakin. Tinaa, liimaa, hopeamaalia..?
2094709.jpg
2094700.jpg