Ihania hetkiä lapsuusmuistoissa Krymppisten parissa! Mahtaako noita enää kukaan muu muistaa..? Kyseessä siis muovikalvo, melko kovahko, voisi verrata kartonkiin. Toinen puoli on kiiltävä ja toinen karhea, mattapinta. Mattapinnalle sitten piirretään. Meillä oli käytössä puukynät. Kun kuviot on piirretty ne leikataan irti ja laitetaan uuniin 130° 3-4 minuuttia (ohjeen mukaan). Tuossa ajassa ei tapahtunut kyllä vielä mitään krymppääntymistä. Noin 5-7 minuuttia voisi olla lähempänä totuutta. Kuviot siis kutistuvat noin 1/3 kokoisiksi alkuperäisistä. Isommat kutistuivat jopa enemmän. Samalla kun kuvio pienenee se myös paksunee. Lopputulos noin 1,5mm paksu.
Lapset tekivät avaimenperiä ja minä tein minikokoisia mansikan viipaleita ja kiivin siivuja. Mansikoita on tarkoitus laittaa tekeillä olevaan hää-roomboxiin, kakun päälle.
758795.jpg

24.7.2007
Lisään vielä ennen ja jälkeen kuvat uusista krymppiksistä. Kuvassa tyttären tekemä Polle-poni ja minulta pari siivua kiiviä ja appelsiineja. Tulee kivasti nuo hukkapalat käytettyä kakunpäällisiin. ;)
Ennen uunia:
764597.jpg

Ja uunin jälkeen:
764598.jpg