Pappani rakas harrastus on mehiläisten hoito. Ja nyt kun viikon päästä hänellä on 80-vuotissyntymäpäivät on suunnitteilla (yllätys yllätys!) roombox lahjaksi. Ja aiheena tietysti nuo mehiläiset ym. Boxi jo löytyy, johon äitini maalaa taustaksi pelto- ja metsämaisemaa. On sitten samantapainen maisema, kuin pappalla ja mummulla kotipihasta.
Odotan kuumeisesti postipakettia, jossa saapuu itse mehiläisten hoitaja. Hänelle pitäisi sitten loihtia se kuuluisa asu, jossa hattu ja verkko paidassa kiinni. Saattaa tulla vielä haasteita sen toteutuksessa... ;) Mehiläispönttö on jo hyvällä alulla tulossa. Katto ja maalaus enää puuttuvat siitä. Sitten on sitä maiseman rakennusta;kiveä, kantoa, puskaa ja puuta... Mitä muuta? Taisin tilata myös pienen korin, siihen suunnittelin marjoja.
Tässä nyt kuvat tyhjästä boxista. Tausta on siellä kokeilussa, ei vielä kiinnitettynä. Taidan jättää reunat irti taustasta, tekee kivan syvyysvaikutelman tuo kaarevuus. Alemmassa kuvassa vielä keskeneräinen mehiläispönttö "sovituksessa". Jotenkin tuntuu, että täyteen tulee tämäkin boxi...
829113.jpg
829111.jpg