Pariisista kotiuduttiin ensimmäinen päivä ja täysi mineily on jo päällä. Tuliaisena boxiin kahvikupit asetteineen. Viikonloppuna on häät joihin tuo boxi on menossa. Jännittää mitä pitävät moisesta lahjasta...
Ensin kuvia lyhdystä ulkopäin:
793014.jpg
Ja tässä lähikuva siitä epäonnisesta maalauksesta, joka kääntyikin voitoksi (tulen käyttämään tekniikkaa jatkossakin! Hih!) Köynnös on paperinarua johon liimattu kuviolävistimellä tehtyjä lehtiä. Osa lehdistä on tehty avatusta paperinarusta ja osa paperista. Kynnellä kun painoi suonitusta pintaan, niin sai melko aidon näköisiä.
793016.jpg
Ja sitten kuva sisältä. Kaikki suunnittelemani ei todellakaan mahtunut piskuiseen lyhtyyn. Rankalla kädellä on tavaraa karsittu. Muutama  pikkujuttu lisätty vielä, näkyvät alemmassa kuvassa:
793019.jpg
793012.jpg
Tässä lähikuva samppanjasta jäissä sekä lasit. Pullo on silmätippapipetti, sisällä kultaista kalvoväriä. Jäät on jotain "kosteuden imijöitä". Tulivat käsilaukun mukana ja saivat näin heti uusiokäyttöä.Sanko löytyi lasten leluista ja sai kromauksen päälle. Toisen mallisesta silmätippapipetistä on tehty samppanjalasit, varsi on putkihelmi ja pohjana pikku paljetti.
793103.jpg
Vielä kuva pöydästä, nyt mukana tulitikku, että näkee mittasuhteita. Suhdehan on 1:20. Kakunpäällä morsiuspari, veistelty hammastikusta. Lähempää ei voi ottaa kuvaa, tai näkyy liian hyvin koko kauheus. ;) Kasvojen maalaus oli VAIKEAA, päänä kun pariskunnalla on pieni siemenhelmi.
793106.jpg
Lopuksi vielä hääpuku, joka on illan päätteeksi ripustettu henkarille. Morsiuspari taitaa olla vielä iltapesulla, koska vuode/huone näyttää koskemattomalta:
793011.jpg
Paljon onnea!
793214.jpg