Remontti on edennyt mukavasti. Alakerrassa sijaitsevat WC, eteisaula ja vierashuone, jossa Inkeri asuu. "Parketti" on asennettu jo Inkerin huoneeseen ja aulaan. Wc:hen tuleekin aikanaan kaakelilattia. Listoitus on seuraavana vuorossa, sekä parketin sävytys. Mietinnässä vielä tuleeko tummempi vai vaaleampi sävy.
Inkerin huoneen lamppu on melko pelkistetty. Runkona on punainen lääkelasi ja pintaan on liimattu kangas sekä koristenauha. Valo on oikein kauniin sävyistä tuon punaisen vuoksi. =)
578694.jpg
WC:n lamppu on väkerrelty Toffifee paketin muovista ja koristenauhasta sekä "kulta"ketjusta. Keskelle kupua vielä jokin korunosa loppusilaukseksi. Itse olen kovin mieltynyt tuohon lopputulokseen, kerrankin... ;) Laitan vielä toisenkin kuvan lampusta, josta näkyy yksityiskohdat selvemmin.
579770.jpg579753.jpg
WC:n seinät on tehty kirpparilta ostetusta ruudullisesta tyynynpäällisestä. On kuin parempikin kaakeliseinä! ;) Puolipaneeli on paksusta pahvista (puupahvia) ja maalattu valkoisella. Lattiaan tosiaan kaakelia ajattelin, varmaan printattuna paperille.
Kuvassa hauskana yksityiskohtana näin jälkeenpäin huomattuna; ikkunasta näkyy oikea maisema! Nukkis oli kuvaa otettaessa keittiön pöydällä ja aivan sattumalta on tuo ikkunasta näkyvä maisema osunut kohdalleen, 1:1 ikkunasta 1:12 ikkunaan. Ja mittasuhdekin kohdallaan! ;=)
578695.jpg
Viimeisessä kuvassa näkymä eteisaulaan. Lamppu näkyy hassuna valomöykkynä...
578692.jpg