Ihanainen joululoma! Nukkekodin wc:n ja keittiön laatoitus on valmiina (=kontaktimuovitettu paperi liimattu lattiaan). Makuuhuoneen puulattia on valmis ja lastenhuonekin puoliväliin asti tehty. Sitten loppui laudat kesken... Pitänee poiketa lähipäivinä ostoksille. Listoja taidan vielä iltasella liimailla paikoilleen.
Kovasti odotin joulupukilta makuuhuoneen kalusteita lahjaksi, mutta ei niitä sitten tullutkaan. Oli vissiin unohtanut kiireessä... No heti pyhien jälkeen kävin ostamassa itse itselleni myöhästyneen lahjan. Settiin kuuluu parisänky, kaksi yöpöytää, vaatekaappi ja arkku. Väri on kyllä melko kirsikkainen, saattaa olla että saavat pintaansa pikku tuunauksen. Ja ehdottomasti uudet lakanat!


Verhotangot ovat tällä hetkellä kuivumassa. Tein ne ohuista puutikuista ja päissä on helmet. Pitkään mietin sopivaa väriä, enkä vieläkään ole varma. Kultamaalilla ne on nyt maalattu, katsotaan saavatko pitää värinsä. Parit verhot tekaisin myös. Ullakon ikkunoihin ihanaista pitsiä. Kiitos ihanalle sukulais tädille hienoista materiaaleista!