22.1.2007
Nyt on saatu kaikkea pientä kivaa näperrettyä. Lääkärille valmistui takki ja oikein nahka saappaat. Kelpaa niissä vaikka lampaita hoidella nummilla. Vanhat nahkahanskat tulee käytettyä todella viimeistä riiskaa myöten... ;)
Sideharsorullia ja leikkausliinoja valmistui viikonloppuna. Ne olikin melkoista piperrystä, kun rullasta todella löytyy sitä aitoa tavaraa kapeana nauhana ja vyöte päälle. Rullan leveys on 0,8 cm, oli siinä rullaamista. =)
Ja opiskelumateriaalia valmistui myös. Muutamia anatomian kirjoja, joista voi aina muistiaan virkistää.
Pahoittelen, tulitikku unohtui kaikista kuvista...

356556.jpg
356555.jpg356554.jpg
356553.jpg

19.1.2007
Tänään sain vihdoin kuvattua tuon boxin johon vastaanotto tulee. Ylös siis itse vastaanotto huone. Alaosaan kyltti "eläinlääkäri". Vastaanotto on saanut jo lautalattian ja puolipaneelin. Pitkään pohdin sävytänkö niitä vai en... Kalusteissa kuitenkin on niin vahvasti sävyä, että taidan päätyä ihan puun väriseen paneelin ja lattiaan.
Tänään valmistui koiralle kori jossa pehmusteena ruudullinen huopa. Kori on tehty paperinarusta punoen. Lääkärinlaukun näpertelin vanhasta nahkahanskasta joulun aikaan. Käytetty hanska oli sopivasti kulunut ja pehmennyt käytössä. =)
Kalusteiksi on jo valmiina pöytä, tuoli ja hylly seinälle. Vielä työnalla lasiovinen kaappi, jonne tulee lääkepulloja, pyyheliinoja ym. tarpeellista.

350958.jpg

350959.jpg

Ja tässä vielä kuva insuliinikynän säiliöistä. Kuten näkyy, niistä saisi aivan mahtavan upeita lääkepulloja. Ongelma on vaan niiden katkaisemisen vaikeus... Pinnassa on ilmeisesti jokin käsittely, joka tekee niistä "kestävämpiä" kuin normaalilasi. Timanttisahanterällä olen nyt onnistunut saamaan yhden poikki. Terä on vaani niin paksu, että jää melkoinen ura pullon pohjaan. Vinkkejä otetaan vastaan. ;)
Tuosta toisesta päästä tulisi kivoja hillotölkkejä, kansikin olisi valmiina.350981.jpg