Taas ollaan väkerretty valaisimien parissa. Jalkalamppu on koottu kierrätysmateriaalista; lampun kupu on ketsuppikuppi hampurilaisravintolasta, jalkana pätkä kukkakeppiä ja alaosa on imukuppi. Ketsuppikupin päällystin kankaalla ja ompelin reunaan helmiä sekä liimasin nauhaa viimeistelemään reunaa. Lampusta piti tulla kattolamppu alunperin, mutta varjostin näytti niin paljon jalkalampulta, että lopputuloksesta tuli taas kerran muuta kuin aluperin piti. ;)


Kylpyhuoneeseen valmistui kynttilälampetit seinälle. Luovuin lopulta ajatuksesta tehdä sähkövaloilla toimivat seinälamput. Se ei vaan onnistunut... Mutta kyntteliköt onnistui. =)
HM:n korvakorut ALE-ostoksilta saivat kultamaalia pintaan. Helmiä "varreksi" ja kynttilä putkihelmestä. Ja valmista tuli! Ohje löytyi Sinä Osaat lehdestä 2/2007.
Ylemmässä kuvassa lähiotos ja alemmassa kuvassa lampetit paikoillaan kylpyhuoneessa



Tässä vielä näkymää Inkerin huoneeseen. Pakko oli sitä hiukan sisustaa, vaikka talon remppa on ihan kesken. Tuo sisustus on kuitenkin ehkä se "minun juttuni", ei niinkään talon rakentaminen.
Inkeri on juuri saanut kukkalähetyksen ihailijaltaan ja on aivan onnesta mykkyrällä. Hän haaveilee jo tulevasta tapaamisesta Seinen rannalla.