Loma lähenee loppuaan ja tuli hoppu tehdä jotain nukkikseenkin, kun kerran nyt on aikaa. Ohessa teen olohuoneen tapettien vaihtoa 1:1 koossa. Siinä on tosin poika apurina. =)
Ensin valmistui tauluja. Kehyksinä Tiimarista ostettuja "kiitos-tarroja". Leikkasin vaan keskustan pois ja kuva tilalle.


Vauvanvaunuja olin suunnitellut jo kauan. Näin kivasti toteutetut vaunut Tuutivillan blogissa varmaan vuosi sitten. Näin kauan asia siis hautui... Runko on tehty kuparilangasta, taitaa olla 1,5mm vahvuudeltaan. Testasin nyt Lidlistä hankittua kolviani ja ei luonannut. Ikinä ole juottanut niin karmeaa jälkeä, edes ensimmäisellä tinaamiskerrallani! Kolvi se ei lämmennyt ihan riitävän kuumaksi. Kauheat kylmäjuotos kokkareet sinne nyt sitten oli pakko jättää. Musta maali onneksi armeliaasti peittää edes osan tuosta katastrofista. Vaunun koppaosa on munanpuolikas (joulukalenterin sisuksista). Sitä muokkasin kuumalla hellanlevyllä tasapohjaisemmaksi. Päälle on liimattu trikookangas. Kuomu on jotain vanhaa nauhaa. Hurjasti liimaa perään, niin kasassa pysyy. Renkaat on nomparellipurkeista. Viimeisen renkaan sain eilen, kiitos lahjoittajalle! Alla kuvia vaunuista keskeneräisenä ja valmiina.