Talo on vielä vailla nimea... Kovin vaikea keksiä mitään sopivaa. Ensimmäiset asukkaat sentään alkavat valmistautua muuttoon (remonttiin). Talossa tulee asumaan perhe ja sukulais neiti Inkeri (Ingrid). Inkeri tuli taloon "sattumalta".
Tunnen erään iäkkään leskirouvan, joka on kiinnostunut samankaltaisista asioista kuin minäkin. Hän esitti toiveen minulle eräänä aamupäivänä; "Voisiko siellä nukkekodissasi olla nukke, jonka nimi on Inkeri?". Niinnpä sitten yhdessä päädyimme neiti-Inkeriin (nimetty rouvan mukaan), joka asuu sukulaistensa luona. Hänellä olisi vaaleat hiukset  ja kaunis puku sekä suloinen koira. ;)
Alkuviikosta posti sitten toi  vaalea kutrisen Inkerin, joka nyt on saanut uudet vaatteet. Maltan tuskin odottaa, että pääsen hänet näyttämään esikuvalleen.
Inkeri-nukke on Euro Mini's kuvastosta. Alla on kuva Inkerin vanhoista sinisistä vaatteista (touhuilun keskellä unohtui ottaa "ennen kuva") sekä Inkeri uudessa asussaan.
Inkerin huone on saanut jo tapetit ja eteinen myös. Seuraavaksi pitäisi eteinen paneloida ja rappuset maalata. Talon rappuset kärsi lieviä vaurioita kun kissanpennut kokeilivat kävellä niitä pitkin toiseen kerrokseen..! Miten edes mahtuivat moisesta kolosta.